ГоловнаСуспільствоПодії

У поштовому відділенні на Хмельниччині стався витік інсектициду

В результаті інциденту ніхто не постраждав.

На одному з поштових відділень міста Старокостянтинів Хмельницької області стався витік інсектициду, що був в одній з посилок

За даними прес-центру ГУ ДержНС в області, повідомлення про витік невідомої хімічної речовини надійшло в Службу порятунку "101" об 11:47 10 червня.

Фото: ДержНС

До місця події було спрямовано 2 одиниці техніки та 8 людей особового складу ДержНС, що "за найкоротші терміни з допомогою спецзасобів ліквідували наслідки розливу небезпечної речовини".

Фото: ДержНС

Як з'ясувалося згодом, небезпечною речовиною виявився "Норіл", який застосовується для захисту сільськогосподарських культур від шкідників. Розчин був в одній з посилок. Через механічне пошкодження пластикова тара розгерметизувалася і її зміст потрапив у навколишнє середовище.

Фото: ДержНС

В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Нагадаємо, у неділю на Вінниччині в результаті ДТП мікроавтобуса, що перевозив хімікати, близько 800 літрів гербіцидів і стимуляторів росту рослин потрапили в ставок і в річку Рось. Через викиди хімікатів на території Погребищенського району загинула вся риба та мешканці водойм.

У Білій Церкві було припинено подачу води по системі водопостачання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram