ГоловнаСуспільствоПодії

16 осіб постраждало в ДТП за участю п'яти автомобілів на об'їзній Золочева

Аварія сталася на трасі Львів-Тернопіль.

Фото: lv.npu.gov.ua

На трасі Львів-Тернопіль біля міста Золочів у п'ятницю, 8 червня, відбулася велика ДТП за участю п'яти автомобілів. Про це повідомили в Нацполіції області.

Аварія сталася близько 18.00 на вулиці Об'їзній.

"Сталося зіткнення вантажівки "ГАЗ" з мікроавтобусом "Мерседес Бенц". Бочка, яку перевозив водій "ГАЗу", випала і пошкодила автомобілі "Шевроле" і "Хонда", після цього вантажівка зіткнулася з автомобілем "Опель", - йдеться в повідомленні.

У результаті ДТП тілесні ушкодження отримали водій і пасажир "Опеля" - 42-річний та 47-річний жителі Хмельницької області, пасажир "ГАЗу" - 48-річний житель Львівської області. В "Мерседесі" травмувалися: водій - 54-річний житель Тернополя і 12 пасажирів у віці 38-67 років з Київської, Одеської, Запорізької, Донецької, Полтавської, Харківської областей та з Тернополя.

За фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, - до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, раніше в ДТП в Тернопільській області загинули четверо співробітників "Укренерго".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram