ГоловнаСуспільствоЖиття

Колишній голова поліції Київської області отримав призначення в зоні ООС

Дмитро Ценов подав у відставку після смерті 5-річного Кирила Тлявова.

Колишній голова поліції Київської області отримав призначення в зоні ООС
Дмитрий Ценов
Фото: КиевВласть

Національна поліція призначила колишнього начальника поліції Київської області Дмитра Ценова, звільненого через вбивство 5-річної дитини, керівником поліцейських у складі операції Об'єднаних сил. Про це написав перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Фейсбуці.

"Сьогодні вранці командувачу ООС генералу Олександру Сирському представив нового керівника поліцейських сил у зоні проведення операції Об'єднаних сил генерала Дмитра Ценова", - повідомив він.

Аброськін зазначив, що в складі сил ООС на постійній основі несуть службу більш ніж тисяча співробітників Національної поліції. Основне їхнє завдання - виявлення терористів, вилучення зброї та вибухівки, забезпечення громадського порядку.

Нагадаємо, начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Дмитро Ценов подав у відставку і попросив направити його в зону проведення операції Об'єднаних сил. Причиною такого рішення стало те, що його підопічних, поліцейських Переяслав-Хмельницького підозрюють у вбивстві 5-річного хлопчика Кирила Тлявова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram