ГоловнаСуспільствоПодії

У Харківській області підірвали черговий банкомат

У результаті події ніхто не постраждав, суму вкраденого ще встановлюють.

6 червня близько 03:00 у Липецьке відділення поліції Харківської області надійшло повідомлення про те, що спрацювала сигналізація банкомата на вулиці Культури в селищі Рогань. Про це повідомляє прес-центр поліції Харківської області.

Фото: hk.npu.gov.ua

Після приїзду на вказану адресу правоохоронці виявили, що невідомі підірвали банкомат за допомогою невідомої речовини і вкрали касети з грошима.

Фото: hk.npu.gov.ua

У результаті події ніхто не постраждав. На цей момент встановлюється сума збитку, заподіяного банку, і вирішується питання кваліфікації події за Кримінальним кодексом України.

Фото: hk.npu.gov.ua

Також вживаються заходи для встановлення осіб, причетних до скоєння кримінального злочину.

Нагадаємо, в Харківській області підриви банкоматів - досить часте явище.

Так, 10 травня 2019 року саморобною вибухівкою підірвали банкомат у селищі Слобожанське.

13 червня 2018 року підірвали банкомат Ощадбанку на вулиці Краснодарській. 3 квітня в Харкові підірвали банкомат ПриватБанку, розташований у магазині.

1 листопада 2018 року підірвали й обчистили банкомат, розташований на сходовому майданчику адміністративної будівлі на вулиці Великій Панасовській. 8 квітня 2019 року вночі на вулиці Валдайській невідомі також підірвали банкомат і заволоділи грошима.

Аналогічні злочини сталися 21 липня 2017 року селі Покотилівка біля Харкова, 26 червня 2017 - в сусідньому селищі Високе, 21 листопада 2017 - в селищі Мала Данилівка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram