ГоловнаСуспільствоПодії

Рідні Кирила Тлявова попросили МВС організувати психологічну допомогу для його старшого брата

Аваков і Князєв зустрілися з родиною загиблого хлопчика.

Рідні Кирила Тлявова попросили МВС організувати психологічну допомогу для його старшого брата
Фото: mvs.gov.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і глава Національної поліції Сергій Князєв зустрілися з мамою загиблого Кирила Тлявова Тетяною Олексіївною і бабусею Олександрою Миколаївною та висловили їм свої співчуття.

Про це повідомляється на сайті МВС.

Наголошується, що жінки попросили організувати психологічну допомогу для старшого сина Дениса.

"Була досягнута домовленість, що Нацполіція відправить у сім'ю Тлявових фахівців-психологів, що спеціалізуються на роботі з людьми, які пережили втрату близьких", - йдеться в повідомленні МВС.

Князєв попросив вибачення у рідних загиблого від імені Національної поліції і запевнив, що з боку відомства буде надана вся необхідна допомога для розслідування обставин, що призвели до трагедії.

"Я вам обіцяю, що ми будемо уважно стежити за перебігом розслідування і тісно комунікувати з ДБР і прокуратурою. Я сподіваюся, що суд призначить адекватне покарання", - додав глава МВС Аваков.

Князєв також повідомив, що співробітники управління НПУ Київської області вирішили перерахувати родині загиблого свій одноденний заробіток. Також Нацполіція візьме на себе витрати з організації похорону.

Нагадаємо, 31 травня в місті Переяслав-Хмельницький п'ятирічний хлопчик, який грався біля власного будинку, отримав вогнепальне поранення в голову. Закривавлену дитину знайшли рідні і доставили в лікарню. Хлопчика прооперували і перевезли до Києва, проте медикам не вдалося його врятувати.

Сьогодні, 4 червня, Голосіївський суд Києва заарештував двох підозрюваних у вбивстві хлопчика - патрульного Івана Приходька та поліцейського Володимира Петровця.

За словами адвоката, всього у справі фігурують чотири людини - зокрема неповнолітній син одного з підозрюваних поліцейських.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram