ГоловнаСуспільствоПодії

Під МВС зібралася акція пам'яті загиблого п'ятирічного Кирила Тлявова

Люди принесли квіти та іграшки.

Під будівлею МВС в Києві пройшла акція на честь загиблого п'ятирічного Кирила Тлявова, який помер через отримане вогнепальне поранення біля свого будинку в Переяславі-Хмельницькому.

На акцію зібралося близько 120 людей. Вони принесли квіти, іграшки та запалили свічки.

Фото: Тетяна Безрук

"Я прийшла сюди зі своїм сином Микитою. Ми погрались, повечеряли і вирішили йти сюди. Точно так міг провести свій день і маленький Кирило, який загинув від кулі поліцейських", - говорить глава БФ "ВостокСОС" Олександра Дворецька, яка принесла під будівлю міністерства м'які іграшки.

Після закінчення акції учасники почали підпалювати фаєри і скандувати "Авакова у відставку", деякі з них били руками по дверях міністерства.

Фото: Тетяна Безрук

“Що поліція змогла встановити про історію в Переяславі-Хмельницькому? Спочатку вони заявили, що дитина впала і у нього травма голови. Оперативники не вміють відрізняти рани і вогнепальні поранення? Це прямий доказ того, що вони намагалися зам'яти цей злочин", - говорить народний депутат від "Самопомочі" Олена Сотник.

Фото: Тетяна Безрук

Фото: Тетяна Безрук

Фото: Тетяна Безрук

Нагадаємо, 31 травня в місті Переяслав-Хмельницький 5-річний хлопчик, який грався біля власного будинку, отримав вогнепальне поранення в голову. З'ясувалося, що його випадково поранили місцеві п'яні поліцейські, які вирішили постріляти по бляшанках.

Хлопчика прооперували і перевезли до Києва, проте медикам не вдалося його врятувати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram