ГоловнаСуспільствоЖиття

"Фейсбук" вибрав українського представника для "Політики користування"

"Український офіс" буде розташований у Варшаві.

"Фейсбук" вибрав українського представника для "Політики користування"
Фото: EPA/UPG

Міжнародна корпорація Facebook офіційно вибрала громадську активістку, журналістку, політолога Катерину Крук на посаду Policy Manager в Україні, з розташуванням у Варшаві. Призначення відбулося 27 травня, однак Крук зазначила це на своїй сторінці в соцмережі тільки сьогодні.

"Ми в Міністерстві інформаційної політики України вважаємо, що це кращий вибір, який могли зробити в компанії Фейсбук. Про нього вже деякий час відомо з неофіційних джерел, але, на жаль, десь за три місяці до офіційного оголошення цього рішення наші контакти в Фейсбук припинили з нами будь-яке спілкування без попередження", - написав заступник міністра Дмитро Золотухін.

"Ми дуже сподіваємося, що після цього призначення грубе і непрофесійне ставлення компанії Фейсбук до України та українців нарешті припиниться", - написав Золотухін.

Він охарактеризував Катерину Крук як спікера всіх актуальних конференцій з дезінформації в останні роки, як принципову і чесну людину.

Нагадаємо, досі в корпорації Фейсбук не було окремого представника з питань роботи в Україні, питання, що стосуються українських громадян, законодавства, правил користування вирішував офіс в Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram