ГоловнаСуспільствоПодії

Через ураган на рок-фестивалі в Дніпропетровській області загинула людина (оновлено)

Сильний вітер зірвав дах зі сцени під час концерту.

Через ураган на рок-фестивалі в Дніпропетровській області загинула людина (оновлено)
Фото: скриншот с видео

У Дніпропетровській області в результаті сильного пориву вітру, грози і шквального дощу обвалився дах сцени етно-рок-фестивалю України Kozak FEST, через що одна людина загинула, двоє постраждали. Про це пише Інтерфакс-Україна.

Згідно з інформацією ДержНС, загинув чоловік 1971 р.н. ще двоє людей отримали травми. У жінки 1967 р.н. - перелом ноги, її госпіталізували, у чоловіка 1978 р.н. - перелом ступні.

Рятувальники витягли з-під завалу 135 осіб і 53 легкових автомобілі. Всі заходи, заплановані на неділю, 2 червня, скасували.

"Всю ніч команда KOZAK Fest намагалася ліквідувати наслідки негоди, але, на жаль, за такий короткий проміжок часу неможливо відновити повноцінну роботу сцени, яка постраждала найбільше", - йдеться в повідомленні.

На місці події працював полк патрульної служби поліції "Дніпро 1" та рятувальники ДержНС. Про постраждалих не повідомляється.

Музикант Дмитро Шуров, який мав виступити на фестивалі, опублікував відео, на якому видно, як вітер піднімає дах сцени.

"Тисячі людей намагаються покинути фестиваль під стіною дощу. Відбувається хаос, падають дерева. Бажаю всім людям вийти з цієї колотнечі живими і здоровими", - написав Шуров.

Фестиваль проходив з 31 травня в урочищі Княжі Байраки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram