ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі отримали поранення двоє військових

Бойовики за ніч здійснили 8 обстрілів.

На Донбасі отримали поранення двоє військових
Фото: пресс-служба президента

У четвер, 30 травня, збройні формування Російської Федерації на Донбасі 8 разів порушили режим припинення вогню, з них чотири рази - із застосуванням забороненого озброєння. Бойовики застосовували артилерійські системи калібру 122 мм, міномети калібру 120 і 82 мм, а також вели вогонь з бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил на своїй сторінці в Фейсбуці.

Обстріли зафіксовані біля населених пунктів Водяне, Піски, Опитне, Харчовик, Авдіївка, Новолуганське, Кримське.

Унаслідок обстрілу двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. На кожен обстріл супротивник отримав адекватну відповідь. За даними розвідки, 30 травня одного окупанта було поранено.

З опівночі 31 травня ворог чотири рази обстріляв позиції Об'єднаних сил - поблизу Водяного і Красногорівки. Уперше за довгий час зафіксовано два обстріли поблизу Травневе - тут бойовики стріляли з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів.

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На кожен обстріл супротивника наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати ворога уточнюють.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram