ГоловнаСуспільствоЖиття

У Шевченківському суді відвідувачі засідання розпорошили невідому речовину

У суді назвали те, що трапилося, "нападом на підозрюваного".

У Шевченківському суді відвідувачі засідання розпорошили невідому речовину
Фото: eadaily.com

Невідомий розпорошив невстановлену речовину під час судового засідання в будівлі Шевченківського районного суду Києва. Про це повідомила прес-служба суду на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Сьогодні в приміщенні Шевченківського районного суду Києва, перед початком чергового судового засідання в одному з кримінальних проваджень, розглянутих судом, скоєно напад на підозрюваного", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що напад стався після того, як підозрюваного доставили в зал судового засідання. Присутні під час засідання вільні слухачі, які виявили бажання бути присутніми на суді, вступили з підозрюваним у суперечку. Один зі слухачів напав на нього, розпорошивши в окреме приміщення, в якому перебував підозрюваний, невідому речовину.

Інформації про постраждалих на цю мить немає, правоохоронці з'ясовують обставини події.

Нагадаємо, раніше представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко попросила Кабінет Міністрів створити міжвідомчу групу для напрацювання механізму реагування на факти розпилення невідомих речовин. Найчастіше інциденти з розпиленням відбуваються в школах, куди діти приносять перцеві балончики і зривають так уроки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram