ГоловнаСуспільствоЖиття

Порошенко передав 1,75 млн гривень, відсуджених у ВВС, на потреби армії

П'ятий президент передав кошти фонду "Повернись живим" і волонтеру зі Львова.

П'ятий президент України Петро Порошенко передав фонду "Повернись живим" і волонтеру зі Львова, засновнику магазину військового спорядження "Резервіст" Богдану Масляку, 1,75 млн грн. Про це він заявив сьогодні, 30 травня, під час зустрічі із засновником Фонду Віталієм Дейнегою і Богданом Масляком, повідомляє прес-служба фонду.

Кошти між благодійниками будуть поділені порівну - по 875 тис. грн. Фонд планує вкласти кошти в організацію роботи національного відбору в збірну України на Invictus Games.

"Ми ще не визначилися остаточно, але найбільш вірогідний варіант - гроші будуть використані на організацію національного відбору в збірну України на Invictus Games в Гаазі у 2020 році", - прокоментував Дейнега.

Передана сума - це компенсація британської корпорації ВВС за публікацію недостовірного матеріалу про зустріч Порошенка з президентом США Дональдом Трампом. Порошенко через суд довів, що інформація не відповідає дійсності, суд у Лондоні визнав матеріал ВВС однобоким і стягнув з журналістів грошову моральну компенсацію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram