ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні ООС знайшли тіло сапера, який зник безвісти 27 травня біля Попасної

Тело погибшего воина эвакуировано на временно оккупированную территорию.

У зоні ООС знайшли тіло сапера, який зник безвісти 27 травня біля Попасної
Фото: Макс Левин

Сапер 54-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України, який зник безвісти під час бою з диверсійно-розвідувальною групою бойовиків російсько-окупаційних формувань, загинув.

Про це повідомляє прес-центр 54-ї ОМБр.

"Близько 15:00 29.05.19 в результаті спільної роботи моніторингової місії ОБСЄ, групи "Евакуація 200" на місці сутички було виявлено тіло військовослужбовця нашої бригади солдата Степанченка Б., який 27.05.19 у складі групи саперів у районі н.п. Попасна виконував бойове завдання з перевірки мінно-вибухових загороджень перед переднім краєм оборони одного з механізованих підрозділів бригади та потрапили в засідку ДРГ супротивника", - йдеться в повідомленні.

Тіло загиблого воїна евакуйовано на тимчасово окуповану територію. Передача тіла представникам ЗСУ планується 31 травня на КПВВ "Щастя".

Як повідомляли, 27 травня ДРГ бойовиків російсько-окупаційних формувань атакувала групу українських саперів, які виконували бойове завдання на передньому краї оборони одного з механізованих підрозділів 54-ї ОМБр. Під час бою українські бійці ліквідували двох і поранили одного бойовика. Один український військовослужбовець зник безвісти. Для підтримки ДРГ окупанти застосували важке озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram