ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики вісім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Втрат серед військовослужбовців немає.

Бойовики вісім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: EPA/UPG

З початку доби російсько-окупаційні війська вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосувавши великокаліберні артилерійські системи.

Про це повідомив прес-центр операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

"Збройні формування Російської Федерації обстріляли позиції наших підрозділів з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Всі обстріли зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ... Втрат серед українських військовослужбовців немає. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються", - йдеться у вечірньому зведенні.

Бойовики відкривали вогонь по позиціях ВСУ біля с. Водяне - з артилерійських систем калібру 122 мм; 4 рази поблизу н.п. Піски - з мінометів калібру 82 мм і протитанкових ракетних комплексів; у м. Мар'їнка - зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; в районі н.п. Новотроїцьке - з АГС; поблизу с. Гнутове - з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Нагадаємо, раніше президенту Володимиру Зеленському доповіли про обставини полону восьми бійців 53-ї ОМБр.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram