ГоловнаСуспільствоПодії

Працівники столичної міліції знайшли зброю в квартирі, з якої випала дитина

Дитина отримала закриту черепно-мозкову травму і численні забої тіла.

У Києві на вулиці Героїв Дніпра з вікна третього поверху випала трирічна дитина. Травмовану дівчинку негайно госпіталізували, вона отримала закриту черепно-мозкову травму і численні забої тіла. Про це повідомляє прес-центр Національної поліції Києва.

Поліцейські з'ясували, що в момент нещасного випадку матір дівчинки ходила в школу забирати старшу доньку. Дитина, залишившись сама вдома, вийшла на балкон і випала з вікна.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Коли правоохоронці зайшли в квартиру, щоб оглянути місце, звідки впала дівчинка, на балконі вони виявили автомат. У результаті поліцейські викликали кінологічну і вибухотехнічну служби.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

"Слідчі провели огляд приміщення і виявили предмети, схожі на автомати ППШ, "Uzi", пістолет "Флобер", патрони і штик-ніж. Родичка дитини повідомила, що ці речі належать чоловікові сестри, який був у зоні ООС і, ймовірно, звідти їх привіз", - розповів начальник Оболонського УП ГУНП Києва Віталій Биков.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Також правоохоронці перевірили автомобіль чоловіка і вилучили звідти 7 пакетів з порохом загальною масою 3,5 кг, два боєприпаси "ВОГ", арбалет і саморобний пристрій для відстрілу куль. Вилучені предмети поліцейські направили на експертне дослідження.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

У результаті було розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 166 (злісне невиконання обов'язків з догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України.

Відзначають, що правоохоронці направили відповідні листи в службу у справах дітей для подальшого супроводу цієї сім'ї.

Нагадаємо, в рамках розслідування вибуху у відділенні банку в Старобільську правоохоронці виявили в Луганській області великий арсенал зброї і боєприпасів.

Було вилучено 5 реактивних гранатометів, 6 автоматів Калашникова, 57 гранат, три протипіхотні міни, 53 запала для гранат, 5 запалів для мін, 36 магазинів до АК, 15 сигнальних ракет і близько 11 тис. патронів різного калібру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram