ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики тричі обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Втрат серед військовослужбовців немає.

Бойовики тричі обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: EPA/UPG

З початку доби російсько-окупаційні війська на Донбасі тричі обстріляли позиції Збройних сил України з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про це повідомив прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог з мінометів калібру 82 мм та автоматичних станкових гранатометів обстріляв позиції ЗСУ поблизу населеного пункту Березове. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог обстріляв позиції українських захисників двічі: поблизу населеного пункту Миколаївка Друга - з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; біля населеного пункту Південне - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що втрат серед українських військовослужбовців немає.

"На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою", - повідомили в штабі.

Нагадаємо, в неділю, 26 травня, збройні формування РФ на Донбасі тричі порушили режим припинення вогню. Втрат серед ЗСУ не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram