ГоловнаСуспільствоПодії

Чоловік, який убив військового і поранив таксиста в Києві, отримав довічне

Адвокат і обвинувачений подавали апеляції, але суд їх не задовольнив.

Чоловік, який убив військового і поранив таксиста в Києві, отримав довічне
Фото: Виталий Мирошниченко

Суд Києва засудив до довічного ув'язнення 28-річного чоловіка, який у квітні 2016 року убив військовослужбовця і поранив ножем таксиста.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Києва в Фейсбуці.

"За участю столичної прокуратури в апеляційному порядку посилено вирок у вигляді довічного позбавлення волі 28-річному чоловікові, який з метою пограбування скоїв замах на життя водія таксі, а потім убив випадкового перехожого. Тяжкі злочини були скоєні 25 квітня 2016 року в Дарницькому районі столиці", - йдеться в повідомленні.

Зловмисник завдав ножового поранення в шию водієві таксі, який його підвозив, після чого, схопивши мобільний телефон потерпілого, втік. А вже через 20 хвилин напав на 43-річного військовослужбовця, якого випадково зустрів, тікаючи з місця злочину.

За результатами проведення негласних слідчих (розшукових) дій підозрюваного вдалося встановити і затримати. Суд засудив його до довічного позбавлення волі з конфіскацією всього майна, яке є його особистою власністю.

Не погоджуючись з прийнятим рішенням, адвокат і обвинувачений подали апеляційні скарги.

"Постановою Київського апеляційного суду апеляційні скарги захисника і обвинуваченого щодо зміни та обрання міри покарання, не пов'язаної з довічним позбавленням волі, залишено без задоволення. Вбивця буде відбувати покарання у вигляді довічного позбавлення волі з конфіскацією всього майна, яке є його особистою власністю", - повідомили в прокуратурі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram