ГоловнаСуспільствоПодії

На Закарпатті в підтопленому селі потонула дитина (оновлено)

Дощі залили автодороги і підтопили близько 400 домогосподарств.

На Закарпатті в підтопленому селі потонула дитина (оновлено)
Фото: facebook/Управління ДСНС України у Закарпатській області

У західних областях унаслідок дощів залишаються підтопленими близько 400 домогосподарств в Івано-Франківській і Закарпатській областях. Рятувальники ДСНС продовжують відновлювальні роботи у постраждалих районах, повідомляє прес-служба відомства.

У смт Воловець (Закарпатська область) повідомляють про загибель 10-річного хлопчика, який з необережності впав у воду і зник. На сьогоднішній ранок тіла дитини не знайдено, пошуки тривають.

На ранок 24 травня підтоплено 151 домогосподарство в 15 населених пунктах Прикарпаття і більш ніж 240 домогосподарств на Закарпатті. Через підтоплені ділянки доріг рятувальники перевезли 586 осіб, до надання допомоги залучено понад 120 співробітників ДСНС, більш ніж 50 одиниць техніки і десятки мотопомп.

У Закарпатській області, крім будинків, підтоплено 1835 га сільгоспугідь і 170 га пасовищ, вода зруйнувала 15 мостових переходів, один міст і 930 метрів берегоукріплень. В Іршавському та Виноградівському районах зафіксовано перелив води через автодороги протяжністю 250 і 150 метрів.

Оновлення. Рятувальники виявили тіло зниклого хлопчика за 3 кілометри від місця зникнення. Про це повідомило регіональне управління ДСНС. Загиблого виявили близько 08:30, в пошуках брали участь 20 рятувальників, поліцейський, співробітники лісогосподарства і місцеве населення.

Фото: Управління ДСНС у Закарпатській області

Нагадаємо, напередодні рятувальники ДСНС почали авіанагляд за регіоном.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram