ГоловнаСуспільствоЖиття

Кризовий центр для жінок у Вінниці під загрозою закриття

Центр не може оплатити рахунки за комунальні послуги.

Кризовий центр для жінок у Вінниці під загрозою закриття
Фото: facebook/Ольга Череватова

Приватний кризовий центр для жінок і їхніх дітей "Дім Мама" у Вінниці виявився під загрозою закриття. Про це повідомила засновниця центру Ольга Череватова на своїй сторінці в Facebook.

"Кризовий центр "Дім Мама", який було створено і куплено моєю родиною, припиняє свою діяльність. Ми з вами за три роки існування врятували більше сотні дітей від дитячих будинків. Величезне спасибі всім людям, які були весь цей час поруч зі мною", - написала Череватова.

Основна причина закриття - великі рахунки за комунальні послуги, які Ольга оплачувала поодинці. За словами Ольги, вона неодноразово зверталася до місцевої влади по допомогу для центру.

"Ольга Олександрівна тягнула центр самостійно три роки, думала, що хтось допоможе оплачувати рахунки, - розповіла LB.ua чергова центру "Дім Мама" Марія. - Будинок величезний - 600 квадратних метрів. Його утримання вона оплачувала зі своєї кишені. Але ж не можна вічно забирати з сім'ї гроші і вкладати в центр".

Зараз у "Домі Мама" проживає 15 жінок і 22 дітей. Через два тижні центр може припинити існування. Де після цього житимуть нинішні мешканці центру - невідомо.

“Дому Мама" поки ще можна допомогти. Реквізити:

Міжнародний благодійний фонд центру “Дім Мама”:

Банк отримувача АТ “Райффайзен Банк АВАЛЬ” м. Вінниця

МФО: 322904

Отримувач: БО “МБФ “Дім Мама””

Код ЄДРПО- 40479749

Розрахунковий рахунок: 2605330863

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram