ГоловнаСуспільствоЖиття

"Лото-Забава": 330-й мільйонер з’явився у Львівській області Новости компаний

"Лото-Забава": 330-й мільйонер з’явився у Львівській області

19 травня 2019 року під час розіграшу 1032-го тиражу «Лото-Забава» в Україні з‘явився ювілейний 330-ий мільйонер! Гравець закреслив три горизонталі з двома пільговими підковками та виграв 1 000 000 гривень у рамках «Великої гри». Забезпечила цей виграш кулька з парним числом 46, яка першою випала з великого лототрону на початку ефіру. Виграшний білет №0052078 було придбано у м.Борислав Львівської області на фірмовому столі «М.С.Л.», який розташовано у торговельному центрі на вул. Коваліва, 52-Г. Переможець став вісімнадцятим мільйонером 2019 року.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» традиційно запрошує улюбленця фортуни долучитися до елітарного «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.», завітати до Києва та провести неймовірні вихідні у рамках подарункової програми «Два дні з життя мільйонера» для двох осіб. Цим запрошенням уже скористалася одна з почесних учасниць «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» - Галина Кориневич, яка завітала до студії «Лото-Забава» у цей самий день, 19 травня, для урочистого вручення чека на 1 000 000 гривень.  Переможниця провела незабутній уїк-енд у столиці, родзинкою якого стали відвідування Дня народження заміського зоопарку «12 місяців» і концерту симфонічного року Rockoko.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає головного переможця або головну переможницю 1032-го тиражу «Лото-Забава» і радить звертатися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram