ГоловнаСуспільствоЖиття

КМДА попередила про перекриття вулиць через "Пробіг під каштанами"

Центр Києва закриють для всіх видів транспорту 26 травня.

КМДА попередила про перекриття вулиць через "Пробіг під каштанами"
Фото: Макс Левин

У неділю, 26 травня, в Києві відбудеться традиційний, 27-й благодійний "Пробіг під каштанами", за маршрутом якого в центрі столиці перекриють рух транспорту. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Під час заходу, з 08:00 до 15:00, в столиці перекриють рух транспорту за маршрутом пробігу: Майдан Незалежності - вулиця Хрещатик - площа Льва Толстого - вулиця Велика Васильківська - поворот на вулиці Діловий - вулиця Велика Васильківська - площа Льва Толстого - вулиця Хрещатик - Майдан Незалежності.

Можна обмежити руху всіх видів транспорту під час монтажу і демонтажу сценічних конструкцій на вулиці Хрещатик (від Алеї Героїв Небесної сотні до вулиці Богдана Хмельницького) з 18:00 25 травня до 20:00 26 травня.

У рамках пробігу відбудеться сім стартів: «Пробіг в ходунках» (для дітей 9-14 місяців, які роблять перші кроки), дитячий пробіг з колясками, спортивний пробіг (для професійних спортсменів і учасників зі спеціальною спортивною підготовкою), пробіг мужніх (для осіб з фізичними обмеженнями, які долають дистанцію в колясках або за допомогою милиць, палиць), «Пробіг з собакою», «Пробіг наосліп» і благодійний пробіг (для осіб без спеціальної спортивної підготовки, а також команд-учасниць).

Зібрані кошти будуть спрямовані для оплати електрофізіологічної кардіонавігаційної системи EnSite™, придбаної для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

Реєстрація учасників на «Пробіг під каштанами» триватиме до 22 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram