ГоловнаСуспільствоВійна

Один військовослужбовець отримав поранення на Донбасі в п'ятницю

Бойовики п'ять разів обстріляли позиції ЗСУ.

Один військовослужбовець отримав поранення на Донбасі в п'ятницю
Фото: EPA/UPG

З початку доби російсько-окупаційні війська п'ять разів обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі. В результаті один боєць отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

Зазначається, що бойовики вели вогонь по позиціях ЗСУ з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил: з автоматичних станкових гранатометів - біля населеного пункту Новотроїцьке; з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу населеного пункту Гнутове. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил тричі: двічі з артилерійських систем калібру 122 мм і мінометів калібру 82 мм - поблизу населеного пункту Золоте-4; з гранатометів різних систем - біля населеного пункту Кримське", - зазначили у штабі.

Нагадаємо, у четвер, 16 травня, збройні формування Російської Федерації на Донбасі 13 разів порушили режим припинення вогню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram