ГоловнаСуспільствоПодії

У селі під Києвом викрали людину заради $30 тис. викупу

У викраденні брали участь двоє уродженців Таджикистану і киянин.

У селі під Києвом викрали людину заради $30 тис. викупу
Фото: kievskaya.com.ua

У селі Чубинське Бориспільського району троє осіб (37-річний і 41-річний уродженці Таджикистану і 33-річний киянин) із застосуванням зброї викрали чоловіка заради викупу.

Про це повідомляють на сайті поліції.

"Викрадачі відвезли потерпілого в ліс і стріляли в нього з травматичної зброї. Вони подзвонили його дружині і зажадали за звільнення чоловіка 30 тис. доларів США і автомобіль. Після отримання грошей і автомобіля «Мерседес С200» зловмисники відпустили чоловіка", - йдеться в повідомленні.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції і слідчі встановили викрадачів і затримали двох. Під час затримання у них виявили ключі від викраденого автомобіля та інші особисті речі потерпілого. Двом обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, третього зловмисника розшукують.

Відкрито кримінальні провадження за ч. 2 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій), ч. 3 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 2 статті 189 (вимагання). Після оголошення вироку суду щодо іноземців буде розглядатися питання про їх видворення з України і заборону в'їзду.

Затриманих також перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Києва та Київської області.

Нагадаємо, раніше в Києві влаштували викрадення людини задля соціального експерименту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram