ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі загинув український військовий Василь Джус (оновлено)

Ще один військовослужбовець отримав поранення.

У зоні бойових дій на Донбасі з початку доби зафіксовано 6 обстрілів, в результаті ворожого вогню загинув український військовий, ще один наш захисник отримав поранення. Про це повідомляє прес-центр операції об'єднаних сил на своїй сторінці в Фейсбуці.

Збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціях наших підрозділів з мінометів калібрів 120 і 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Обстріли зафіксовані в районі населених пунктів Водяне, Новотроїцьке, Кам'янка, Богданівка, Павлопіль і Новозванівка.

На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються.

Оновлення. Сьогодні, 16 травня, на Донбасі загинув військовослужбовець Івано-Франківської бригади тактичної авіації повітряного командування "Захід'' прапорщик Василь Богданович Джус. Про це повідомив прес-центр командування на своїй сторінці в Фейсбуці.

45-річний Василь Джус загинув сьогодні на Донбасі
Фото: facebook/PvkZahid/
45-річний Василь Джус загинув сьогодні на Донбасі

Джус загинув внаслідок мінометного обстрілу бойових позицій на Приазов'ї під час веденнія двостороннього бою від отриманого поранення.

Військовослужбовці Повітряних Сил і вся Україна сумують за загиблим і висловлюють глибокі співчуття родині та близьким Василя.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram