ГоловнаСуспільствоЖиття

Де українці купують сантехніку в 2019 році: причини популярності інтернет-магазинів

Де українці купують сантехніку в 2019 році: причини популярності інтернет-магазинів

Ще кілька років тому українці з певною недовірою ставилися до необхідності здійснення покупок у режимі онлайн. Ймовірно, причиною цього був сумний досвід співпраці з недобросовісними віртуальними майданчиками, наприклад, в соціальних мережах. Однак стрімке зростання кількості віртуальних магазинів привів до кардинальної зміни ставлення потенційних покупців до них.

Фахівці стверджують, що якщо раніше найпопулярнішою категорією покупок у мережі був одяг, то сьогодні в ТОП затребуваних товарів входять ще і гаджети, прикраси, сантехніка. Особливою увагою користується продукція для облаштування санвузлів та кухні.

Причини популярності онлайн шопінгу

  • Комфорт здійснення покупок. Відсутність довгих черг, легкість процесу вибору товару, можливість пошуку продукції за артикулом, найменуванням, назвою виробника - все це робить процес віртуального шопінгу комфортним і доступним.

  • Ціни, що відповідають дійсності. Вартість товарів, які продаються в онлайн-магазинах в більшості випадків відповідає офіційній ціні, що вказана виробником. Наприклад, продукцію за адекватною ціною потенційним покупцям пропонує інтернет-магазин сантехніки domospa.ua.

  • Якісне обслуговування. Отримати консультацію в режимі онлайн іноді навіть простіше, ніж у звичайному магазині роздрібної торгівлі. Більшість віртуальних магазинів підтримує зворотний зв'язок з покупцями і своєчасно надає відповіді на актуальні питання щодо якості, функціоналу і особливостей представленої в каталозі продукції.

  • Зручна система оплати і доставки. Оплачувати товари в електронних магазинах можна як готівкою (якщо доступна функція самовивозу), так банківськими картами або через популярні електронні системи розрахунків. Доставка здійснюється за допомогою поштових сервісів і діє по всій території країни.

  • Економія часу. Скільки у середньому триває шопінг в магазині роздрібної торгівлі? Приблизно 2-3 години (без урахування часу в дорозі до магазину). У віртуальному магазині навіть найграндіозніша закупівля займе не більше, ніж півгодини вільного часу. Більш того, здійснювати замовлення в режимі онлайн можна навіть не відволікаючись від звичних побутових завдань.

Цих причин цілком достатньо, щоб пояснити позитивне ставлення українців до покупок у режимі онлайн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram