ГоловнаСуспільствоПодії

Відомого спортсмена, засудженого за вбивство байкера, затримали в кінотеатрі після втечі з психіатричної лікарні

Слепченко в травні 2017 року застрелив байкера на Харківському шосе в Києві.

Колишнього чемпіона світу з сумо Дмитра Слепченка, засудженого за вбивство байкера в Києві, поліція затримала після його втечі з психіатричної лікарні.

Як повідомив у фейсбуці перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін, Слепченка затримали в Глевасі під час перегляду фільму в кінотеатрі.

Фото: facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

Аброськін нагадав, що Слепченко у травні 2017 року застрелив байкера на Харківському шосе в Києві. Злочинець був затриманий, заарештований і за рішенням суду поміщений в психоневрологічну установу в Глевасі Київської області.

Проте, Нацполіція встановила, що злочинець систематично незаконно залишає лікарню і пересувається по Києву і області на автомобілі Lexus своєї співмешканки.

"На сьогодні у слідства Нацполіції дуже багато питань як до Слепченка Дмитра, який скоїв втечу із спеціалізованого лікувального закладу закритого типу, так і до керівництва самого закладу, яке, наскільки нам відомо, сприяло цьому неодноразово", - зазначив заступник голови Нацполіції.

Нагадаємо, ввечері 24 травня 2017 року на Харківському шосе з автомобіля Seat Leon зробили кілька пострілів у мотоцикліста, який під'їжджав до світлофора. Він помер у "швидкій". Машина, з якої стріляли, зникла.

26 травня стало відомо, що підозрюваний у вбивстві мотоцикліста здався правоохоронцям.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram