ГоловнаСуспільствоЖиття

Побитий у Черкасах журналіст Комаров не виходить з коми

Побитий у Черкасах журналіст Комаров не виходить з коми
Вадим Комаров
Фото: procherk.info

Позитивних новин про стан здоров'я та розслідування замаху на вбивство черкаського журналіста Вадима Комарова, який вже 10-й день лежить у реанімації в стані коми, немає. Про це повідомив голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко на своїй сторінці в Фейсбуці.

Комаров все ще перебуває в черкаській міській лікарні швидкої допомоги в стані клінічної коми, тобто без свідомості. У журналіста проломлений череп після трьох ударів по голові, за попередньою версією, скоєних арматурою.

"На цей час проведена одна оперативна операція. Видалили дві гематоми мозку. У той же час лікарі відмовляються робити прогнози щодо перспектив одужання журналіста. Рідні щодня відвідують Вадима і це, на жаль, не можна назвати спілкуванням", - написав Томіленко.

Глава НСЖУ зазначив, все ще залишається гострою потреба в коштах на оперативну терапію і на лікування. Зараз витрати на ліки складають приблизно по 3 тисячі гривень в день. Друзі журналіста обговорюють питання про притягнення до лікування ізраїльських лікарів, які спеціалізуються на реабілітації хворих у важкому стані, проте грошей у рідних на це немає.

"Картка Комарова Вадима Едуардовича в Приватбанку - 5168 7555 2672 1028 (у рідних є доступ до рахунку). Кожен день - це плюс один день", - написав Томіленко.

Нагадаємо, кримінальне провадження за фактом нападу на черкаського журналіста Вадима Комарова перекваліфіковано зі статті "Умисне тяжке тілесне ушкодження" на статтю "Замах на умисне вбивство".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram