ГоловнаСуспільствоПодії

У Білій Церкві троє місцевих мешканців, погрожуючи "автоматом", украли дві тушки індички та зникли на BMW

Автомат виявився іграшковим.

У Білій Церкві троє місцевих мешканців, погрожуючи "автоматом", украли дві тушки індички та зникли на BMW
Фото: npu.gov.ua

Удень 10 травня в Київській області група зловмисників учинила розбійний напад.

Про це повідомив заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

"Учора в денний час троє місцевих жителів, 1977-1996 р.н., у Білій Церкві, за словами потерпілого, погрожуючи автоматом АК-74, вчинили напад на приватного підприємця і заволоділи двома тушками індиків, після чого зникли на автомобілі BMW", - написав він у фейсбуці.

Аброськін повідомив, що по гарячих слідах співробітники кримінальної поліції Білоцерківського відділу поліції затримали "мисливців на дичину", їхня "здобич" була вилучена. "Також було вилучено макет АК-74", - зазначив заступник голови поліції.

"Згідно з ч.2 ст.187 КК України (розбій) "мисливці на індиків" можуть поїхати на відпочинок від мирського життя строком від 7 до 10 років", - додав Аброськін.

За даними прес-служби Нацполіції, невідомі особи, погрожуючи зброєю, забрали дві тушки індички на суму 3 тисячі гривень. Розбійний напад чоловіки скоїли на трасі Київ-Одеса, коли заявник розвантажував товар для продажу.

"Уже через кілька хвилин оперативники зупинили машину, яка потрапляла під орієнтування. Під час огляду автомобіля співробітники поліції виявили та вилучили як речові докази дві тушки індички і предмет, схожий на зброю. Як з'ясувалося, автомат, яким погрожували нападники, виявився іграшковим", - повідомили в поліції.  

Зловмисники пояснили, що виїхали за місто сфотографуватися з іграшковим автоматом і в цей час побачили, що розвантажують товар. "Просто вони в такий жорстокий спосіб пожартували", - повідомили затримані.

За фактом розбійного нападу порушено кримінальне провадження.

Раніше в травні в Києві львів'янин намагався викрасти із супермаркету "кіндер-сюрпризів" на 7 тис. гривень.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram