ГоловнаСуспільствоПодії

У Чернівецькій області вилучили 26 тонн нелегального спирту

З нього планували отримати 130 тисяч пляшок фальсифікованої горілки.

У Чернівецькій області вилучили 26 тонн нелегального спирту
В Черновицкой области изъяли 26 тонн нелегального спирта

У Чернівецькій області правоохоронці вилучили з незаконного обігу 26 тонн спирту на суму в один мільйон гривень. Про це повідомляє Департамент захисту економіки Нацполіції у Facebook.

"З цього спирту планували отримати 130 тисяч пляшок фальсифікованої горілки. Так поліції вдалося запобігти потраплянню на споживчий ринок великої кількості фальсифікованої алкогольної продукції", - йдеться в повідомленні.

Етиловий спирт незаконно переправляли на територію області через українсько-молдовський кордон з сусідньої країни невеликими партіями. Після перетину кордону спирт доставляли на підпільні виробництва алкогольної продукції.

За фактами протиправної діяльності проводиться досудове розслідування за статтею про незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів.

Загалом на території Чернівецької області в рамках заходів з протидії алкогольному фальсифікату протягом трьох останніх тижнів співробітники управління вилучили з незаконного обігу понад 86 тонн спирту.

Нагадаємо, раніше у Полтавській області вилучили партію нелегального спирту на 7,3 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram