ГоловнаСуспільствоЖиття

КМДА у неділю перекриє пів-Києва для марафонського забігу

Рух усіх видів транспорту заборонено від НСК "Олімпійський" до метро "Шулявська".

КМДА у неділю перекриє пів-Києва для марафонського забігу
Маршрут марафонского забега

Київська міська державна адміністрація заборонила рух усіх видів транспорту в центрі від Національного спортивного комплексу "Олімпійський" до станції метро Шулявська через "Київський Євромарафон" 12 травня з 08:00 до 15:30. Про це повідомила прес-служба адміністрації.

Рух транспорту буде заборонено за таким маршрутом марафону:

  • вулиці Великої Васильківської, 55 (територія НСК "Олімпійський") - вулиця Саксаганського - площа Перемоги - проспект Перемоги (непарна сторона) до перетину з провулком Польовим
  • поворот (проспект Перемоги, 45) - проспект Перемоги - площа Перемоги - вулиця Саксаганського - вулиця Велика Васильківська
  • поворот на перехресті з вулицею Джона Маккейна (вулиця Івана Кудрі) - вулиця Велика Васильківська - вулиця Жилянська - фініш на вулиці Великій Васильківській, 55 (територія НСК "Олімпійський").

Відзначається, що в марафоні візьмуть участь понад 3 тис. учасників з різних країн світу.

Для учасників підготували дистанції в 6 км, 12 км, напівмарафон, марафон, командну марафонську естафету і дитячі забіги.

Згідно з повідомленням, марафон проходить за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні та посольств держав - членів ЄС.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram