ГоловнаСуспільствоПодії

Невідомі закидали камінням два автобуси з людьми на трасі Кривий Ріг - Дніпро

В результаті пошкоджено лобове та заднє скло автобусів, постраждалих немає.

Невідомі закидали камінням два автобуси з людьми на трасі Кривий Ріг - Дніпро
Фото: nashemisto.dp.ua

У Дніпропетровській області біля міста Кривий Ріг група невідомих у балаклавах закидала камінням автобуси, які прямували у Дніпро. В результаті пошкоджено лобове та заднє скло автобусів.

Про це повідомляється на сайті поліції області.

Інцидент стався 9 травня близько 6:00 ранку в районі зупинки с. Новоселівка на трасі Кривий Ріг - Дніпро.

"Встановлено, що під час руху двох автобусів з Кривого Рогу в Дніпро невідомі особи почали кидати по транспортних засобах камінням. В результаті було пошкоджено лобове і заднє скло", - повідомив Тракало.

Поліція проводить перевірку. На місці працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці опитують свідків та встановлюють осіб, причетних до хуліганських дій.

Водночас у прес-службі партії "Опозиційний блок" заявили, що під Кривим Рогом закидали камінням людей, які прямували на святкування Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, передає "Інтерфакс-Україна".

"9 травня 2019 року під Кривим Рогом біля села Широке кілька десятків людей у балаклавах закидали камінням автобуси, в яких люди їхали на святкування Дня перемоги. Молодики розбили шибки в автобусах і втекли. Зараз на місце прибули екіпажі поліції, проводиться розслідування", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні в Україні відзначають День перемоги над нацизмом. Вранці в Києві президент Петро Порошенко та інші лідери держави привітали українців і взяли участь у церемонії покладання квітів до могили Невідомого солдата в парку Вічної Слави.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram