ГоловнаСуспільствоОсвіта

15 травня Майкл Щур проведе для школярів онлайн-урок про європейські цінності

Зміст уроку розрахований на учнів 8-11 класів, однак приєднатися до нього може кожен бажаючий.

15 травня Майкл Щур проведе для школярів онлайн-урок про європейські цінності
Фото: Макс Требухов

15 травня всі українські школи зможуть взяти участь у відкритому онлайн-уроці "Європа починається з тебе". Про це повідомляється в прес-центрі Міністерства освіти і науки.

Урок відбудеться в честь Дня Європи, який відзначається в Україні кожну третю суботу травня і випадає в цьому році на 18 травня. Під час онлайн-трансляції учням розкажуть про те, як впровадження європейських цінностей і стандартів впливає на якість життя в Україні.

Урок почнеться о 09:25, а проведе його відомий журналіст Майкл Щур.

Трансляція буде доступна за посиланням.

Зміст уроку розрахований на учнів 8-11 класів, однак приєднатися до нього може кожен бажаючий. Школярі можуть заздалегідь задати питання Майклу Щуру через реєстраційну форму або e-mail: [email protected]

Організатори заходу: МОН, Мінінформполітики, офіс Віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе, проект ЄС "Association4U" і Google Україна. Вони нагородять тематичними призами та подарунками найактивніших учнів.

Відеозапис онлайн-уроку також буде доступний на сайті.

Нагадаємо, в кінці квітня 2019 року Міністерство освіти назвало дві основні новації для випускників.

Випускники професійно-технічних навчальних закладів і коледжів з 2019 року, крім української мови, будуть проходити підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання на вибір, з математики або історії України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram