ГоловнаСуспільствоЖиття

Окупаційна влада Криму визнала права Олени Зеленської на квартиру в Лівадії

"Усі права власності, що виникли, коли Крим перебував у складі України, дійсні за російським законодавством".

Окупаційна влада Криму визнала права Олени Зеленської на квартиру в Лівадії
ЖК "Император", где продается квартира Елены Зеленской
Фото: http://bestdeal.com.ua

У так званому "Держкомреєстрі" анексованого Росією Криму заявили, що визнають права дружини новообраного президента Володимира Зеленського Олени на елітну квартиру в Лівадії.

Про це повідомляє РБК.

У прес-службі "Держкомітету Криму з державної реєстрації та кадастру" заявили, що звернень від подружжя Зеленського не було.

"Звернень не було. Судячи з її декларації, якщо вона її [квартиру] вказала, отже, вона нею володіє. А чи дійсно зареєстровані в неї права, в наших базах немає можливості подивитися, доступ до такої інформації є тільки у певного кола осіб", - пояснили в прес-службі.

У "держкомітеті" також заявили, що всі права власності, що виникли, коли Крим перебував у складі України, дійсні за російським законодавством.

"Так, вони визнаються дійсними безстроково. І перереєструвати їх необхідності немає", - відзначили в російському відомстві.

Нагадаємо, про те, що в Зеленського є нерухомість у Криму, повідомило агентство Reuters. Як з'ясувалося, Олена Зеленська в 2013 році купила елітну квартиру в житловому комплексі "Імператор" у Лівадії на узбережжі Чорного моря в українського бізнесмена і колишнього депутата Верховної Ради Олександра Буряка.

У прес-службі Зеленського заявляли, що сім'я президента буде користуватися цією квартирою "тільки після обов'язкового повернення Криму до складу України". Пізніше стало відомо, що Олена Зеленська продає цю квартиру за 790 тис. доларів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram