ГоловнаСуспільствоПодії

​Нардепи взяли на поруки ветерана АТО, який стріляв у журналіста в Києві

За Регешу поручилися Оксана Корчинська, Єгор Соболєв, Андрій Левус, Сергій Висоцький та Андрій Антонищак.

​Нардепи взяли на поруки ветерана АТО, який стріляв у журналіста в Києві
Владимир Регеша
Фото: фейсбук

В Оболонському районному суді Києва відбулося засідання у справі командира добровольчого підрозділу Володимира Регеші (Санта), якого підозрюють у тому, що він стріляв у київському кафе та поранив у ногу журналіста Володимира Рунця.

Адвокат підозрюваного попросив провести засідання в закритому режимі, оскільки причиною конфлікту були особисті стосунки, повідомляє Цензор.НЕТ.

Суддя, своєю чергою, запропонував представникам ЗМІ та відвідувачам залишити зал і так, якщо громадяни не проти, добровільно "закрити" розгляд. Однак журналісти залишилися в залі.

Поручитися за Володимира Регешу висловили бажання народні депутати Оксана Корчинська, Єгор Соболєв, Андрій Левус, Сергій Висоцький та Андрій Антонищак. Після тривалих роздумів у нарадчій кімнаті суд ухвалив рішення відпустити добровольця на поруки народних депутатів.

Нагадаємо, інцидент стався 5 травня близько 22:00. Чоловік, перебуваючи на літній терасі закладу "Портер Паб" на столичній Оболоні, під час словесного конфлікту з компанією молодих людей, які відпочивали, скоїв 6 пострілів з гвинтівки. Одна з куль влучила в потерпілого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram