ГоловнаСуспільствоВійна

Під час ранкового обстрілу на Донбасі отримав поранення український військовий

Напередодні бойовики здійснили 12 обстрілів.

Під час ранкового обстрілу на Донбасі отримав поранення український військовий
Фото: Макс Левин

У понеділок, 6 травня, збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню, з них тричі - з застосуванням заборонених 120 мм мінометів. Ворог також обстрілював наших захисників з озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил на своїй сторінці в Фейсбуці.

Бойовики продовжують обстріли мирних населених пунктів, ставлячи під загрозу життя і здоров'я цивільного населення. Напередодні ворог двічі обстріляв з мінометів Троїцьке, на щастя, жертв серед мирного населення вдалося уникнути.

Обстріли зафіксовані поблизу населених пунктів Талаківка, Павлопіль, Лебединське, Мар'їнка, Гранітне, Новозванівка і Троїцьке. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

Сьогодні з початку поточної доби ворог чотири рази обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу Авдіївки, Гнутового і Богданівки.

Унаслідок обстрілу один військовослужбовець отримав поранення. На кожен обстріл супротивник отримав адекватну відповідь, втрати ворога уточнюють.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram