ГоловнаСуспільствоПодії

В Індустріальному районі Харкова горіли склади

Туди було направлено 6 оперативних відділень ДСНС на автоцистернах з 25 рятувальниками.

У Харкові, на Кільцевому проїзді, 1-а горіли складські приміщення. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Харківській області.

Відзначено, що 6 травня о 06:05 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу, яка охопила одноповерхову складську будівлю за адресою: Харків, проїзд Кільцевий, 1-а.

Фото: .dsns.gov.ua

До місця події за підвищеним 2-м номером виклику було направлено 6 оперативних відділень ДСНС на автоцистернах з 25 рятувальниками. Коли вони прибули на місце виклику, площа пожежі становила близько 1000 кв. м.

Фото: dsns.gov.ua

Повідомляють, що на складах, де виникла пожежа, зберігалися меблі та їх елементи, а також 6 одиниць колісної техніки.

Фото: dsns.gov.ua

О 07:25 пожежникам вдалося локалізувати пожежу. Зараз триває її ліквідація.

Фото: dsns.gov.ua

Причину пожежі, збитки та обставини виникнення встановлюють.

Нагадаємо, 4 травня 2019 року в Харкові через неправдиве повідомлення про мінування довелося евакуювати 1267 осіб з торгового центру "Дафі" на вулиці Героїв Праці. Під час перевірки 10 тисяч квадратних метрів приміщень і прилеглої території вибухівки не знайшли.

В останні дні в Харкові майже щодня повідомляють про замінування різних об'єктів. 3 травня це були два готелі і торговий центр, 2 травня - аеропорт, залізничний вокзал і під'їзд багатоповерхівки, 29 квітня - чотири готелі, 28 квітня - церква, 27 квітня - знову аеропорт, 26 квітня - площа Конституції і станція метро "Майдан Конституції".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram