ГоловнаСуспільствоЖиття

Глава тернопільської САД, при якому ремонтували дороги по 40 метрів для обходу ProZorro, став другою людиною в Укравтодорі

Богдан Юлик фактично виконуватиме обов'язки заступника голови Укравтодору.

Глава тернопільської САД, при якому ремонтували дороги по 40 метрів для обходу ProZorro, став другою людиною в Укравтодорі
Богдан Юлик
Фото: teren.in.ua

Глава Укравтодору Славомир Новак уповноважив главу тернопільської Служби автомобільних доріг Богдана Юлика фактично виконувати обов'язки свого заступника.

В указі від 25 квітня 2019 глава Укравтодору уповноважив Юлика візувати всі проекти нормативних актів Укравтодору, координувати всю роботу по дорожньому будівництву і підписувати ті документи, які можна делегувати.

Фото: facebook.com/max.nefyodov

Нагадаємо, влітку 2018 року Служба автомобільних доріг у Тернопільській області, на той момент очолювана Богданом Юликом, підписала 177 договорів на ремонт доріг вартістю 26,8 млн гривень. Сім доріг розділили на відрізки по 40 метрів, щоб уникнути проведення відкритих торгів.

Більшість договорів були підписані з маловідомою компанією "БМБуд", яка за інформацією сайту "Наші гроші" пов'язана з Богданом Юликом.

"У Службі автомобільних доріг в Тернопільській області повідомили, що вони не є балансоутримувачами доріг місцевого значення, а тільки замовниками. І це "подрібнення" визначало управління капітального будівництва Тернопільської облдержадміністрації, а вони просто укладали договори", - йдеться в матеріалі сайту "Наші гроші".

У Тернопільській облдержадміністрації тоді пояснили, що провели "подрібнення" для того, щоб встигнути відремонтувати дорогу до всеукраїнського паломництва до Зарваниці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram