ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 16 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі

Двоє військовослужбовців отримали поранення.

Бойовики 16 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі
Фото: EPA/UPG

З початку доби російсько-окупаційні війська 16 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Бойовики вели вогонь зі 120- та 82-мм мінометів, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог 13 разів обстріляв позиції наших захисників: тричі із 120- і 82-мм мінометів і великокаліберних кулеметів - поблизу Авдіївки; з 82-мм мінометів, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - біля населеного пункту Новотроїцьке; з озброєння бойових машин піхоти і великокаліберних кулеметів - поблизу населеного пункту Гнутове; тричі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів - біля міста Мар'їнка; з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - біля села Лебединське; двічі з автоматичних станкових гранатометів - в районі населених пунктів Широкине і Пищевик; двічі з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів - поблизу села Павлопіль.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" під обстріли потрапили позиції ЗСУ біля населеного пункту Золоте; з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - біля населеного пункту Новолуганське; з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї - поблизу населеного пункту Шуми.

"В результаті двоє військовослужбовців отримали поранення. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою", - зазначили в штабі.

Нагадаємо, у п'ятницю, бойовики також обстріляли житловий сектор Мар'їнки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram