ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві зі стріляниною затримали групу "квартирників"

Під час спроби втекти, злочинці збили поліцейського.

У Києві зі стріляниною затримали групу "квартирників"
В Киеве со стрельбой задержали группу "квартирников"
Фото: kyiv.npu.gov.ua

У Києві затримали трьох "квартирників", які під час спроби втечі збили поліцейського на автомобілі. Щоб зупинити автомобіль злочинців, правоохоронці застосували вогнепальну зброю.

Про це повідомляється на сайті столичної поліції.

Під час відпрацювання території на вулиці Закревського в Деснянському районі столиці, співробітники карного розшуку помітили двох підозрілих чоловіків. Вони несли в руках сумки з речами і постійно озиралися, тому правоохоронці вирішили зупинити їх для перевірки.

"Під час появи поліцейських чоловіки кинулися до машини неподалік, де за кермом на них чекав третій спільник. Щойно вони опинилися в салоні, водій рушив з місця, вчинивши наїзд на працівника поліції. Вимоги зупинитися зловмисники проігнорували, тому правоохоронці спочатку попередили, а потім застосували вогнепальну зброю і вистрілили в капот іномарки", - йдеться в повідомленні.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Рух автомобіля вдалося заблокувати. У салоні перебували троє чоловіків, вони затримані за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу. Це - місцеві жителі, 1984, 1987 та 1992 року народження, вони і раніше потрапляли в поле зору правоохоронців за скоєння майнових злочинів.

Нагадаємо, раніше в Запоріжжі патрульні зі стріляниною і гонитвою наздоганяли п'яного водія.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram