ГоловнаСуспільствоОсвіта

УЦОЯО відкрив реєстрацію на додаткову сесію зовнішнього оцінювання

Зареєструватися можуть переселенці, учасники АТО, ув'язнені, а також школярі, які пропустили основну реєстрацію з поважної причини.

УЦОЯО відкрив реєстрацію на додаткову сесію зовнішнього оцінювання
Фото: Макс Левин

Український центр оцінювання якості освіти відкрив реєстрацію на додаткову сесію зовнішнього тестування. Реєстрація триватиме до 20 травня, сказано в повідомленні центру.

Право на реєстрацію в цей період мають учасники війни в Донбасі, жителі тимчасово окупованих територій або населених пунктів, де органи державної влади тимчасово не здійснюють своїх повноважень, а також ті, хто переселився з таких населених пунктів і не зареєструвалися для участі в основній сесії ЗНО.

Право на реєстрацію мають ті, хто перебуває у в'язницях або СІЗО, а також учні, які повинні проходити державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього оцінювання, але з поважних причин не змогли зареєструватися в основний період реєстрації.

Додаткова сесія розпочнеться 26 червня тестуванням з математики, 27 червня відбудеться ЗНО з німецької мови, 1 липня - з французької мови, 2 липня - з іспанської мови, 3 липня - з української мови та літератури, 4 липня - з фізики, 5 липня - з англійської мови, 8 липня - з історії України, 9 липня - з біології, 10 липня - з географії. Завершиться додаткова сесія 11 липня тестуванням з хімії.

Нагадаємо, в цьому році основна сесія ЗНО пройде з 21 травня по 13 червня, а вступна кампанія в Україні розпочнеться 1 липня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram