ГоловнаСуспільствоЖиття

Заходи до 5-річчя трагічних подій в одеському Будинку профспілок пройшли без серйозних правопорушень

Всього в заходах взяли участь близько 4,5 тис. осіб.

Заходи до 5-річчя трагічних подій в одеському Будинку профспілок пройшли без серйозних правопорушень
Фото: pushkinska.net

Серйозних правопорушень під час масових заходів в Одесі до 5-річчя трагічних подій у Будинку профспілок не зафіксовано. Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий.

Всього в заходах взяли участь: на Куликовому полі - до 4-х тисяч громадян, на Соборній площі - до 500 осіб, інформує прес-служба МВС.

"Понад 2 тис. поліцейських, спільно з Національною гвардією України і працівниками ДСНС України професійно виконали завдання щодо забезпечення безпеки громадян під час масових заходів на Куликовому полі і Соборній площі. Серйозних порушень не зафіксовано. Все пройшло мирно і спокійно", - сказав Яровий.

За словами голови обласної поліції Олега Беха, грубих порушень громадського порядку та інших злочинів скоєно не було. З однією людиною провели профілактичну бесіду і ще одну неповнолітню дівчину доставили у відділ поліції.

"Вона мала при собі заборонену комуністичну символіку. В результаті, на її родичів складено адміністративний протокол", - додав він.

Також у відомстві зазначили, що триває посилене патрулювання вулиць Одеси працівниками поліції і допоміжними силами правоохоронців системи МВС.

Нагадаємо, 2 травня 2014 року в Одесі відбулися зіткнення між сепаратистами і прихильниками єдності України. В результаті заворушень згорів табір сепаратистів на Куликовому полі, при штурмі Будинку профспілок почалася пожежа, в якій загинули 43 людини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram