ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові водієві кинули в салон гранату (оновлено)

Чоловік втратив обидві ноги.

28 квітня в Харкові на Старо-Григорівській вулиці підірвали автомобіль Toyota, всередині якого перебував водій. Прес-служба поліції повідомила, що йому у вікно закинули гранату.

Фото: hk.npu.gov.ua

"Від вибуху постраждав 45-річний водій автомобіля, житель міста Зміїв Харківської області. Його у важкому неконтактному стані доставили в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної допомоги", - йдеться в повідомленні поліції.

За підозрою в скоєнні злочину затримано 33-річного жителя Харкова.

Йому закидають ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу, тобто замах на вбивство.

Фото: hk.npu.gov.ua

Фото: hk.npu.gov.ua

Оновлення. Суспільний мовник UA: Харків з посиланням на директора центру екстреної медичної допомоги повідомив, що постраждалий водій був у задовільному стані, але йому довелося ампутувати обидві гомілки. Чоловік також отримав множинні осколкові поранення передпліччя.

За словами спікера Нацполіції області Олени Соболевської, підозрюваний на момент скоєння злочину був у стані алкогольного сп'яніння.

Нагадаємо, 6 квітня в Київській області в автомобілі під час руху вибухнула граната РГД-5, у результаті чого загинув водій. Інцидент стався біля села Студеники Переяслав-Хмельницького району.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram