ГоловнаСуспільствоПодії

У київській квартирі чоловік, погрожуючи співмешканці, підірвався на гранаті (оновлено)

Чоловік загинув на місці.

У київській квартирі чоловік, погрожуючи співмешканці, підірвався на гранаті (оновлено)
В киевской квартире мужчина, угрожая сожительнице, подорвался на гранате
Фото: kiev.informator.ua

У багатоповерховому будинку на вулиці Вишняківській у Києві в результаті вибуху гранати загинув чоловік. Про це пише "Інформатор".

Інцидент стався 27 квітня близько 23:15.

"За словами поліції, між чоловіком і жінкою виник конфлікт, його причиною стали її діти від попереднього шлюбу. У розпалі скандалу чоловік дістав гранату і почав погрожувати жінці. У цей момент прогримів вибух", - йдеться в матеріалі.

Винуватець вибуху 1975 року народження помер на місці, його співмешканку 1981 року народження госпіталізували.

На місці працювали кілька екіпажів патрульної поліції, "швидка", вибухотехніки, рятувальники ДержНС та слідчо-оперативна група.

Оновлення 15:50. В результаті вибуху, що стався вночі в багатоповерхівці в Дарницькому районі Києва, чоловік загинув на місці, а його співмешканка від отриманих поранень померла в лікарні. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

"Лікарі "швидкої" констатували смерть чоловіка, а жінку з пораненнями різного ступеня тяжкості в несвідомому стані було госпіталізовано до медичного закладу. Через кілька годин від тілесних ушкоджень жінка померла", - повідомили правоохоронці.

У поліції уточнили, що вибух стався на кухні, коли в приміщенні перебували загиблі.

Попередня правова кваліфікація справи за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 15 п. 5 ч. 2, ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Раніше повідомлялося, що у Вознесенську військовий загинув від вибуху гранати. Кримінальне провадження відкрили з позначкою "нещасний випадок".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram