ГоловнаСуспільствоЖиття

Підозрюваний в організації вбивства кримінального авторитета "Морди" виходить під заставу

За нього внесли 192 100 гривень.

Підозрюваний в організації вбивства кримінального авторитета "Морди" виходить під заставу
Задержание киллера
Фото: facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

41-річного підозрюваного в організації замовного вбивства львівського кримінального авторитета звільнять з-під варти після внесення застави.

Про це повідомив заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін у Фейсбуці.

За його словами, за підозрюваного внесено заставу в розмірі 192 100 гривень.

Аброськін нагадав, що підозрюваного затримали оперативники карного розшуку в Київській області 15 квітня в складі озброєної злочинної групи.

"Занадто демократичний підхід нашого законодавства до злочинців протягом десятиліть дозволяє їм вести кримінальні війни між двома львівськими злочинними кланами - «Морди» і «Копита, Долара». У результаті гинуть і зникають і злочинці, і звичайні невинні охоронці. Після цього руки може опустити будь-хто - прокуратура, суд... Але ми - ніколи, ми будемо рухатися далі!" - додав Аброськін.

Нагадаємо, 15 квітня поліція Київської області затримала трьох людей, які готували вбивство на замовлення львівського кримінального авторитета як помсту за замовний замах. Повідомлялося, що могло йтися про Володимира Дідуха на прізвисько "Морда". Його вбивство могло стати помстою за невдалий замах на бізнесмена Богдана Копитка.

У серпні 2016 року на автодорозі біля Львова підірвали автомобіль. У результаті вибуху загинули три людини. За неофіційною інформацією, зловмисники планували замах саме на бізнесмена Копитка, але помилилися автомобілем - Копитко їхав на такій самій машині в інший колоні. Кортеж складався з чотирьох машин і квадроцикла.

Загиблі були охоронцями Копитка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram