ГоловнаСуспільствоЖиття

​Житель Київської області вкрав бюлетень, щоб "перевірити пильність спостерігачів"

Як з'ясувалося, цей самий чоловік забрав зі собою і бюлетень першого туру.

​Житель Київської області вкрав бюлетень, щоб "перевірити пильність спостерігачів"
Фото: kv.npu.gov.ua

Житель Кагарлика Київської області вкрав бюлетень з виборчої дільниці і втік від правоохоронців на велосипеді.

Про це повідомляється на сайті місцевої поліції.

"На одній з виборчих дільниць міста Кагарлик місцевий житель отримав бюлетень для голосування. Однак з кабінки для голосування він попрямував відразу до виходу, не кинувши його в скриньку. Це помітили члени виборчої комісії і намагалися самостійно його зупинити. Але чоловік сів на велосипед і втік у невідомому напрямку. Тільки після цього члени ДВК звернулися до працівників поліції з відповідною заявою", - йдеться в повідомленні.

Через кілька хвилин правоохоронці прибули до місця проживання порушника. Двері їм відкрила жінка, яка виявилася дружиною зниклого чоловіка. Вона передала поліцейським два бюлетені - від 31 березня і 21 квітня.

У коментарі телеканалу "112.Україна" спікер Нацполіції Київській області Микола Жукович розповів, що "один з виборців замість того, щоб кинути бюлетень в урну, вийшов з виборчої дільниці, сів на велосипед і поїхав".

Після того, як з'ясувалося, що чоловік вкрав бюлетень і в першому турі, він пояснив, що так він "хотів перевірити пильність членів виборчої комісії".

Нагадаємо, раніше Комітет виборців України заявив, що через невеликий розмір бюлетеня видно, за кого голосують виборці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram