ГоловнаСуспільствоЖиття

В Івано-Франківську суд засудив чоловіка до 2 років в'язниці за напад на поліцейського

Спочатку засудженого затримали за порушення громадського порядку в кафе.

В Івано-Франківську суд засудив чоловіка до 2 років в'язниці за напад на поліцейського
Фото: runews.su

Суд Івано-Франківська засудив до 2 років позбавлення волі чоловіка, який напав на поліцейського. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Засуджений - 33-річний чоловік, у якого раніше вже були проблеми із законом. Суд визнав його винним в умисному нападі на співробітника правоохоронних органів і завданні побоїв.

До набуття вироком чинності запобіжний захід для чоловіка у вигляді домашнього арешту залишається без змін.

На судовому засіданні нападник свою провину визнав повністю. Він сказав, що був дуже п'яний, а умисел ударити поліцейського виник раптово. Він також просив суд дати останній шанс виправитися і не позбавляти волі. Однак, на думку органу пробації, виховати обвинуваченого і запобігти скоєнню ним повторних злочинів неможливо без цілодобового спостереження і контролю в умовах ізоляції.

За інформацією поліції, нападника вже було засуджено п'ять разів і в місцях позбавлення волі він провів понад 15 років.

Нагадаємо, інцидент стався в одному з кафе міста 30 грудня 2018 року. Поліцію викликали відвідувачі зі скаргою на нетверезого чоловіка, який порушував громадський порядок. Після попередження хулігана затримали і повезли в міський відділ поліції для встановлення особи та складання адмінматеріалів. У службовому кабінеті затриманий раптово підійшов до патрульного і головою вдарив його в обличчя.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram