ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі поблизу Павлополя зафіксовано обстріл з озброєння танка

За минулу добу поранено одного українського військового.

На Донбасі поблизу Павлополя зафіксовано обстріл з озброєння танка
Фото: Макс Левин

У четвер, 18 квітня, російські бойовики на Донбасі здійснили 10 обстрілів позицій українських військових, у тому числі двічі - із застосуванням важкого озброєння і танка. У результаті бойових дій отримав поранення один український військовий, загиблих немає, повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил на своїй сторінці у Фейсбуці.

Бойовики застосовували гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброї. Обстріли зафіксовано поблизу населених пунктів Павлопіль, Водяне, Лебединське, Піски, Талаківка, Кримське, Світлодарськ. У ООС зазначають, що позиції української армії біля Павлополя тричі зазнали ворожого обстрілу із застосуванням мінометів 82 калібру й озброєння танка

Жоден обстріл противника не залишився без адекватної відповіді Об'єднаних сил. За даними розвідки, 18 квітня трьох окупантів убито, п'ятьох поранено.

З початку поточної доби противник двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": з мінометів калібру 120 мм - у районі села Павлопіль, з мінометів калібру 82 мм - у районі населеного пункту Піщевик. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

Нагадаємо, минулого тижня ТКГ оголосила про початок великоднього перемир'я з 18 квітня, проте вчора Росія спростувала цю домовленість.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram