ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція Рівного затримала трьох учасників бійки зі стріляниною

На місці бійки поблизу школи вилучили 8 гільз.

Поліція Рівненської області розслідує масову бійку із стріляниною, яка сталася о 20:00 17 квітня біля середньої школи на вулиці Коновальця в Рівному. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Слідчо-оперативна група на місці події попередньо встановила, що невідомі особи, які приїхали на чотирьох автомобілях, влаштували бійку зі стріляниною. З місця події криміналісти вилучили вісім гільз, але в медичні установи з отриманням тілесних ушкоджень поки що ніхто не звертався.

Поліцейські встановили три автомобілі й особи зловмисників: два автомобілі Skoda Octavia на іноземній реєстрації під керуванням 21-річних жителів Рівного виявили в обласному центрі, а 42-річного водія Lexus LX 570 - у Здолбунові. Ще один транспортний засіб правоохоронці розшукують.

Під час огляду трьох авто слідчі і криміналісти виявили та вилучили газові балончики, бронежилети, балаклави, рушниці, патрони, ножі. Автомобілі вилучено та поміщено на територію Рівненського відділу поліції.

За цим фактом поліцейські почали досудове розслідування за частиною 4 статті 296 (хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї) Кримінального кодексу. В рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють усі обставини інциденту і осіб, причетних до скоєного злочину, а також походження зброї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram