ГоловнаСуспільствоПодії

Під Одесою невідомі напали на співробітників Укртранссоюзу (оновлено)

Очевидці стверджують, що поліцейські, які були свідками випадку, не втручалися в бійку.

Фото: Думская

Сьогодні близько опівночі невідомі влаштували погром зі стріляниною  біля поста поліції, розташованого на трасі Одеса-Київ біля села Дачне. Про це повідомила активістка Олеся Голодок на своїй сторінці у Фейсбуці. Пізніше стало відомо про п'ятьох постраждалих у результаті нападу, пише "Думская".

"Невідомі в масках зайшли на пост з боку села. Розстріляли інспекторів і громадських діячів Українського транспортного союзу. Добивали людей палицями. Трощили і розстрілювали машини. Весь цей час інспектори патрульної поліції Одеської області спокійно спостерігали і зовсім не втручалися. Бандити на очах поліцейських спокійно покинули місце злочину", - написала Голодок.

За даними очевидців, постраждалі інспектори не пропустили перевантажені машини. Напад стався, коли в селі вимкнули електрику.

Фото: Думская

Радник начальника ГУНП Руслан Форостяк підтвердив кількість постраждалих. За його інформацією, біля поста одна група активістів напала на іншу.

"Є свідчення, що застосовувалася травматична зброя й бити і з боку нападників, і з боку тих активістів, що там працювали. Можливо, конкуренти, розберемося", - сказав Форостяк. Він також пообіцяв "проаналізувати" дії правоохоронців, які не втручалися в бійку.

Фото: Думская
Фото: Думская

Оновлення. Поліція Одеської області відкрила кримінальне провадження за фактом бійки зі стріляниною, інцидент кваліфіковано як хуліганство. У поліції уточнили, що в сутичці постраждали три людини, а не п'ятеро, як повідомляли раніше.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram