ГоловнаСуспільствоВійна

Співробітники компанії "Вода Донбасу" потрапили під обстріл біля Ясинуватої

Бригада мала відремонтувати трубопровід, пошкоджений у результаті бойових дій.

Співробітники компанії "Вода Донбасу" потрапили під обстріл біля Ясинуватої
Ремонт водопровода (архивное фото)
Фото: facebook.com/oleksandrkuts1

Бригада компанії "Вода Донбасу" потрапила під обстріл під час виконання ремонтних робіт у районі насосної станції першого підйому поблизу Василівки Ясинуватського району.

Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць у Фейсбуці.

"Компанія отримала сьогодні підтвердження режиму тиші і мала відремонтувати напірний трубопровід Південнодонбаського водоводу, який напередодні був пошкоджений у результаті бойових дій. Але незважаючи на домовленості, щойно ремонтники почали роботи, почався обстріл", - написав Куць.

Він назвав такі дії неприпустимими і звернувся до спостерігачів ОБСЄ дати події належну оцінку.

"Агресивні дії проросійських бойовиків зараз ставлять під загрозу забезпечення нормального водопостачання Покровського, Селідівського, Добропільського районів, а також обмежують подачу води з каналу для Маріуполя", - зазначив голова Донецької ВЦА.

Він також повідомив, що поки не усунуть пошкодження, не працюватимуть Карлівська і Великоанадольська фільтрувальні станції.

"Вода людям у зазначених районах і населених пунктах буде подаватися за графіком, певний "запас міцності" у нас є - резервуари заповнені", - зазначив Куць.

Нагадаємо, в лютому в цьому ж районі потрапив під обстріл автомобіль компанії "Вода Донбасу", який перевозив змінний персонал насосної станції. У січні троє співробітників компанії були поранені біля Крутої Балки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram