ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні ООС поранено трьох українських військових

У середу бойовики здійснили 9 обстрілів, сьогодні з опівночі - ще один.

У зоні ООС поранено трьох українських військових
Фото: Макс Левин

У середу, 10 квітня, російські бойовики на Донбасі здійснили 9 обстрілів по позиціях підрозділів об'єднаних сил. У результаті обстрілу поранено двох українських військових, повідомляє прес-центр ООС на своїй сторінці в Фейсбуці.

Упродовж минулої доби тричі зафіксовано застосування важкого озброєння, забороненого Мінськими домовленостями: бойовики застосовували міномети калібру 82 і 120 мм поблизу населених пунктів Опитне, Піски та Новозванівка.

Зафіксовано також обстріли з озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї поблизу населених пунктів Павлопіль, Кам'янка, Широкине, Авдіївка та у Станиці Луганській - у межах ділянки розведення озброєння.

З початку поточної доби ворог обстріляв з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї наших захисників поблизу Водяного. Під час обстрілу поранено одного українського військового.

На обстріли супротивника наші захисники відповідали вогнем. За минулу добу вбито одного бойовика, шестеро поранені. Втрати окупантів з початку сьогоднішньої доби уточнюють.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram